Nu nærmer vinteren sig.

Jersie Strandpark.
Den 1. december 2020.


Der sker intet i dag. Ha' en god dag. :-)
P o l i t i k .
Klovn.

De politiske partier.

Det er en kedelig flok politikere, både de gamle og de nye, vi alle har skrabet sammen, og har fået sat på "Tinge" de sidste mange år.
Der er, og var, ikke een eneste af disse politikere som man kan, eller kunne, give betegnelsen "statsmand" eller "statskvinde". Og alt for mange af dem er for unge, og helt uerfarne på alle praktiske områder.

Dagspressen.

Og her i landet eksisterer der ikke længere en nuanceret uafhængig presse, der kan holde disse håbløse politikere i ørerne.
De store landsdækkende aviser og tv-stationer har indgået et økonomiske afhængighedsforhold med politikerne, hvilket giver en meget ensartet, og især ensrettet rød nyhedsformidling. Alt er krydret med store ultra korte overskrifter og løse påstande, tom snak, samt meget "Vild med dans" og kagebagning og de evindelige gen-gen-gen-udsendelser.
Det er lidt trist, at der ikke blot er een eneste dansk neutral nyhedformidler.

Derfor må man ikke "nøjes" med de gamle nyhedsmedier, men bør også opsøge de alternative nyhedsmedier på Nettet, hvis man vil danne sig et rimeligt nuanceret billede af det der måske er virkeligheden.

Politiske Barometer.

  1. Klik og se den politiske måling på Politologi...
  2. Klik og se den politiske måling på Voxmeter...

Protester.

Uanset hvilken side af det politiske spektrum man tilhører, så må det erkendes, at den nuværende udvikling ikke kan fortsætte uændret. Så nogen må begynde at gøre opmærksom på at man må stoppe op - og tænke sig lidt om.

Har man lyst til at protestere mod den kedelige udvikling politikerne har valgt at fremme, så er der f.eks. de unge mennesker i Generation Identitær, der på fredelig vis protesterer mod samfundets degenerering.

Links til nogle få alternative websteder med nyheder.

Nyheder fra disse websteder skal du slet ikke slavisk tro på, men du skal bruge disse, i forening med de gamle nyhedsmedier, til at forsøge at danne din egen opfattelse af virkeligheden.


Der er jo ydermere en hel del kritiske blogs på Nettet, hvor det tilligemed er muligt at give sin mening til kende.
Nogle af disse blogs fortæller endog at de ikke censurerer.
Men selv om det burde være godt, så er det meget skidt, for det lokker flokke af onde troll'e til, endog troll'e med flere aliasser. Så jeg vil kraftigt fraråde disse yderliggående websider, samt lade være med at deltage i debatten disse steder.
Enhver webside med kommentarspor, bør have en eller anden form for moderation. At fjerne alt det skadelige er ikke censurering.

Nogle få praktiske link.

  1. Folketinget.
  2. Danmarks Statistik.
  1. DR Tekst-tv.
  2. Landkort.

- - - - - - - - - - ooo0ooo - - - - - - - - - -Henning Jensen 2018 | Siden er sidst opdateret: 08/05/2020


Vi er i uge 03

Vejret omkring
  København
Dette er et link til den norske vejrtjeneste.
Danske DMI er udelukkende fokuseret på røde ekstremer, hvor vejret hver dag er et eller andet største, eller mindste, eller varmeste, eller koldeste.
Med andre ord så leverer danske DMI en politisk korrekt rød vejrudsigt, som understøtter elendigheden, men som ofte ikke har meget med det faktuelle vejr at gøre.

Dannebrog.
• • • • • • •
Støt
Støt Blå Kors.