Ved Humlebækken.
Foto den 22. februar 2020.


Skærtorsdag.
Det er også i dag 80 år siden at tyskerne besatte Danmark.
P o l i t i k .
Klovn.

De politiske partier.

Det er en kedelig flok politikere, både de gamle og de nye, vi alle har skrabet sammen, og har fået sat på "Tinge" de seneste år.
Der er, og var, ikke een eneste af disse politikere som man kan, eller kunne, give betegnelsen "statsmand" eller "statskvinde".

Dagspressen.

Og her i landet eksisterer der ikke længere en nuanceret uafhængig presse, der kan holde disse håbløse politikere i ørerne. De store landsdækkende aviser og tv-stationer har indgået et økonomiske afhængighedsforhold med politikerne, hvilket giver en meget ensartet nyhedsformidling, krydret med store overskrifter, tom snak, og meget "Vild med dans" og kagebagning.

Derfor må man ikke "nøjes" med de gamle nyhedsmedier, men bør også opsøge de alternative nyhedsmedier på Nettet, hvis man vil danne sig et rimeligt nuanceret billede af det som måske er virkeligheden.

Politiske Barometer.

  1. Klik og se den politiske måling på Politologi...
  2. Klik og se den politiske måling på Voxmeter...

Protester.

Uanset hvilken side af det politiske spektrum man tilhører, så må det erkendes, at den nuværende udvikling ikke kan fortsætte uændret. Så nogen må begynde at gøre opmærksom på at man må stoppe op - og tænke sig lidt om.

Har man lyst til at protestere mod den kedelige udvikling politikerne har valgt at fremme, så er der f.eks. de unge mennesker i Generation Identitær, der på fredelig vis protesterer mod samfundets degenerering.

Links til nogle få alternative websteder med nyheder.

Nyheder fra disse websteder skal du slet ikke slavisk tro på, men du skal bruge disse, i forening med de gamle nyhedsmedier, til at forsøge at skabe din egen opfattelse af virkeligheden.

Nogle få praktiske link.

  1. Folketinget.
  2. Danmarks Statistik.
  1. DR Tekst-tv.
  2. Landkort.

- - - - - - - - - - ooo0ooo - - - - - - - - - -Henning Jensen 2018 | Siden er sidst opdateret: 14/03/2020