Julel.


I dag er det Luciadag.
 Og privat fejres her en fødselsdag. Tillykke!
P o l i t i k .
Klovn.

De politiske partier.

Det er en kedelig og ubegavet flok, som vi alle har fået skrabet sammen og sat på "Tinge". Der er ikke een eneste af de nuværende politikere som man kan give betegnelsen "statsmand". Og i særdeleshed ikke blandt kvinderne.

Dagspressen.

Her i landet eksisterer der ikke længere en nuanceret uafhængig presse. De store landsdækkende aviser og tv-stationer er købt og betalt af politikerne, hvilket igen vil sige, at de skriver kun det som nyhedsredaktionerne ved at politikerne kan lide at læse.
Følgen er derfor at danske nyhedsmedier er selvcensureret og manipulerende, og alt for ofte usandfærdige. Derfor kommer mange dagligdagens dårlige nyheder slet ikke frem på forsiderne uden "at være pyntet på", eller ofte helt fordrejede.

Derfor må man ikke "nøjes" med de gamle nyhedsmedier, men også selv opsøge de alternative nyhedsmedier på Nettet, for at kunne danne sig et rimeligt nuanceret billede af sandheden.

Politiske Barometre.

  1. Klik og tjek den politiske fordeling i Berlingskes måling...
  2. Klik og se den politiske måling på Voxmeter...

Links til nogle få alternative websteder med nyheder.

Nyheder fra disse links skal du heller ikke slavisk tro på, men du skal bruge dem til at forsøge at skabe din egen opfattelse af virkeligheden.

Protester.

Har man lyst til at protestere mod den kedelige udvikling politikerne har valgt at fremme, så er f.eks. de unge mennesker i Generation Identitær, der på fredelig vis protesterer mod samfundets degenerering, værd at bakke op om.

Nogle få praktiske link.

  1. Folketinget.
  2. Danmarks Statistik.
  1. DR Tekst-tv.
  2. Landkort.

- - - - - - - - - - ooo0ooo - - - - - - - - - -Henning Jensen 2018 | Siden er sidst opdateret: 24/11/2019