Vinter igen.


Der sker intet i dag. Ha' en god dag. :-)
P o l i t i k .
Klovn.

De politiske partier.

Det er en kedelig flok vi alle har skrabet sammen og har fået sat på "Tinge" igennem de seneste år.
Der er, og var, ikke een eneste af disse politikere som man kan, eller kunne, give betegnelsen "statsmand" eller "statskvinde".

Dagspressen.

Og her i landet eksisterer der ikke længere en nuanceret uafhængig presse. De store landsdækkende aviser og tv-stationer er indgået i et afhængighedsforhold med politikerne, hvilket giver en meget ensartet venstredrejet nyhedsformidling, krydret med lidt "Vild med dans" og kagebagning.

Derfor må man ikke "nøjes" med de gamle nyhedsmedier, men også opsøge de alternative nyhedsmedier på Nettet, for at kunne danne sig et rimeligt nuanceret billede som måske vil nærme sig virkeligheden.

Politiske Barometer.

  1. Klik og se den politiske måling på Politologi...
  2. Klik og se den politiske måling på Voxmeter...

Protester.

Har man lyst til at protestere mod den kedelige udvikling politikerne har valgt at fremme, så er f.eks. de unge mennesker i Generation Identitær, der på fredelig vis protesterer mod samfundets degenerering, værd at bakke op om.

Uanset hvilken side af det politiske spektrum man tilhører, så kan den nuværende udvikling ikke fortsætte uændret, så nogen må gøre opmærksom på, at man må stoppe op og tænke sig lidt om.

Links til nogle få alternative websteder med nyheder.

Nyheder fra disse links skal du heller ikke slavisk tro på, men du skal bruge disse, i forening med de gamle nyhedsmedier, til at forsøge at skabe din egen opfattelse af virkeligheden.

Nogle få praktiske link.

  1. Folketinget.
  2. Danmarks Statistik.
  1. DR Tekst-tv.
  2. Landkort.

- - - - - - - - - - ooo0ooo - - - - - - - - - -Henning Jensen 2018 | Siden er sidst opdateret: 20/01/2020