dannebrog


Der sker intet i dag. Ha' en god dag. :-)
P o l i t i k .
Klovn.

De politiske partier.

Det er en kedelig og ubegavet flok, som vi alle har fået skrabet sammen og sat på "Tinge". Der er ikke een eneste af de nuværende politikere som man kan give betegnelsen "statsmand". Og i særdeleshed ikke nogen blandt kvinderne.

Det kommende valg.

Alene det, at de store etablerede partier udtaler, at valget drejer sig om klimaspørgsmål, viser hvor formørket, og hvor langt væk fra virkeligheden de nuværende politikere er.
Så hvis du vil medvirke til at der sker ændringer efter det kommende valg, så stem på yderpartierne. Det er egentlig ligegyldigt hvilke, ingen af disse yderpartier kan gøre større skade på landet end de nuværende gamle partier.
Et alternativ er at stemme blank, eller simpelthen blive hjemme. En stemme på de etablerede partier, blå så vel som rød side i Folketinget, gør alligevel ingen forskel.
Begge de gamle blokke er blevet helt ens, og vil kun "mere af det samme".

Dagspressen.

Her i landet eksisterer der ikke lægere en nuanceret uafhængig presse. De store landsdækkende aviser og TV-stationer er købt og betalt af politikerne, hvilket igen vil sige, at de kun skriver det, som nyhedsredaktionerne ved at politikerne kan lide at læse.
Følgen er derfor, at danske nyheder er selvcensureret og manipulerende, og alt for ofte usandfærdige. Derfor kommer mange dagligdagens dårlige nyheder slet ikke frem på forsiderne i u-manipuleret form.

Derfor må man ikke "nøjes" med de gamle nyhedsmedier, men også selv opsøge de alternative nyhedsmedier på Nettet, for at kunne danne sig et rimeligt nuanceret billede af sandheden.

Politiske Barometre.

  1. Klik og tjek den politiske fordeling i Berlingskes måling...
  2. Klik og se den politiske måling på Voxmeter...

Links til nogle få alternative websteder med nyheder.

Nyheder fra disse links skal du heller ikke slavisk tro på, men du skal bruge dem til at forsøge at skabe din egen opfattelse af virkeligheden.

Nogle få links.

  1. Folketinget.
  2. Danmarks Statistik.
  1. DR Tekst-tv.
  2. Landkort.

- - - - - - - - - - ooo0ooo - - - - - - - - - -Henning Jensen 2017 | Siden er sidst opdateret: 04/02/2019